Το πράσινο πιπέρι προέρχεται από τους κόκκους του φυτού Πεπέρι (Piper nigrum).
Προέρχεται από την Ινδία και τροπικές χώρες όπως η Μαδαγασκάρη και Βραζιλία.
Είναι αρκετά διαδεδομένο στην Ασιατική κουζίνα και ιδιαίτερα στην Ταιλανδέζικη.

Το πράσινο πιπέρι έχει λίγο πιο ελαφριά γεύση από το μαύρο και είναι πιο αρωματικό.
Χρησιμοποιείται ολόκληρο ή ψιλοκομμένο .Το αξιοποιούμε σε σάλτσες, στο ρύζι, σε διάφορα κρέατα, στις ομελέτες, σε πουλερικά καθώς και σε κάποια ψάρια

Green pepper-Μπαχαρικά-Χονδρική